مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر سهمیه 5درصدی جانبازی در ازمون استخدامی بانک ها

سلام.من با مدرک کارشناسی در ازمون استخدامی بانک شرکت کردم.میخواستم بدونم این سهمیه چقدر در فرایند قبولی میتونه موثر باشه ؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی و اظهارنظر دقیق باید کلیه مدارک و مستندات بررسی شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهرصورت جانبازان زیر25 درصد و یا بالای آن به میزان درصد جانبازی می‌توان از امتیاز ایثارگری خود استفاده نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درهرصورت جانبازان زیر25 درصد و یا بالای آن به میزان درصد جانبازی می‌توان از امتیاز ایثارگری خود استفاده نمایند