مشاوره حقوقی رایگان - سهمیه 5 درصد استخدامی

باسلام میشه لطف کنید جواب این سوال منو بدید سهمیه 5 درصد چطور اعمال میشه در استخدامی یعنی ما با 5 درصدها رقابت میکنیم؟ بعدش این چطور هست که نمره مکتسبه فرد درست با حداقل نمره معرفی شده برای سهمیه 5 درصد یکی باشه ممنون میشم اگه جواب بدهید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام آیین نامه سهمیه طریقه احتساب نحوه سهمیه بندی رو اعلام کرده خیر شما با 5 درصد ها رقابت نمیکنید با کل شرکت کنندگان رقابت خواهید کرد