مشاوره حقوقی رایگان - ضبط وثیقه

با سلام و وقت بخیر
بنده برای مرخصی یک زندانی که محکوم مالی میباشد وثیقه گذاشتم ولی متاسفانه بعد از اتمام مرخصی به زندان برنگشته و به بنده ابلاغ کردن که باید معرفیش کنم که نتونستم پیداش کنم و مهلتهای قانونی برای معرفی ایشون تموم شده.به من گفتن اگه تا قبل از شروع مزایده به زندان برگرده باز هم فرقی نداره و ملک بنده ضبط و به مزایده گذاشته میشه ولی با این تفاوت که فقط یک چهارمش بعنوان یکسری هزینه های اجرایی کم میشه و بقیه پول به خودم برمیگرده...آیا این قضیه درسته که بهم گفتن؟اگه درست باشه، من میتونم اون یک چهارم رو خودم واریز کنم و ملک رو مزایده نذارن و سند رو آزاد کنم؟ و سوال آخر اینکه باتوجه به بازگشت زندانی به زندان، راهی هست که اون مبلغ رو تخفیف بدن یا اصلا کلا مبلغ رو نگیرن و سند رو آزاد کنن؟
ببخشید سوال به درازا کشید و ممنون میشم اگه همه سوالات رو پاسخ بدید.ـ

از صبر و حوصله شما جهت مشاوره پاسخگویی به سوالات متنوع و زیاد کاربران کمال تشکر رو دارم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما اگر ماوالتفاوت را دهید ملک را در مزایده میگیرید. اما اگر بدهی کاملا پرداخت نشود و زندانی معرفی نشود مسئولید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید تا دقیقتر بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما اگر ماوالتفاوت را دهید ملک را در مزایده میگیرید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید مبلغ دیه و جریمه ها و هزینه اجرایی را باید پرداخت کنید تا سند را آزاد کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می توانید یک چهارم مبلغ را شخص واریز از انجام مزایده جلوگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید مبلغ دیه و جریمه ها و هزینه اجرایی را باید پرداخت کنید تا سند را آزاد کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مبلغ 1/4 را خود واریز نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر ماوالتفاوت را دهید ملک را در مزایده میگیرید.