مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب از طرف دادسرا

سلام
بعلت تاخیر پرداخت دیه تمامی کارت ها مسدود شدند. دیه پرداخت شده فیش به دادگاه تحویل و نامه رفع توقیف به تمامی بانک ها در یک نامه و رفع توقیف ملک و پلاک خودرو گرفتم.
دادسرا شهرستان هستش من تهران رفتم اداره حقوقی بانک ملت گفتن با تاخیر انجام میشه ، بانک صادرات گفتن باید برم همون شهرستان و 3 تا نامه توقیف خورده یکی از شهرستان یکی مرکز استان (قزوین) و یکی هم از اداره حقوقی صادرات قزوین و حتما باید برم همون شهر انجام بدم
سوال اینکه ایا این رفع توقیف به صورت سیستمی انجام میشه و در چه مدت؟ و اینکه اگه رفع نشه باید تمامی موارد توقیف رو شخصا پیگیری کرد؟

پاسخ ها :

مسدودی حساب از طرف دادسرا مسدودی حساب به دلیل تاخیر در پرداخت دیه