مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام من برای فروش مجازی یک پیج رو میخواستم بخرم اول 300 تومن از من گرفت و بعد 50 تومن گفت باید 100 تومن دیگه هم بدی تا پیج رو بهت بدم منم گفتم این هزینه رو ندارم و شما به من 300 گفته بودی بعد بلاکم کرد و با چندتا پیج بهش پیام دادم بلاک کرد آیدی اینستاگرام و شماره کارتشم دارم باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به پلیس فتا مراجعه نمایید و سپس شکایت کلاهبرداری را مطرح نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به پلیس فتا مراجعه نمایید و سپس شکایت کلاهبرداری را مطرح نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به پلیس فتا مراجعه نمایید و سپس شکایت کلاهبرداری را مطرح نماید