مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه از صندوق تامین خسارت های بدنی

با عرض سلام خدمت وکلا و متخصصان محترم
بهمن ماه سال 1399یک پراید با دختر نه ساله ام که می‌خواسته از اینطرف جاده رد بشه تصادف می کنه و دخترم فوت می کنه همه ی کارهای قانونی رو انجام دادم راننده مقصر اعلام شد رأی دادگاه هم صادر شد بیمه هم مبلغ 440میلیون به حساب دادگستری واریز کرد بعد منو خواستند اجرای احکام شماره حساب رو هم گفتند دفتر قضایی ثبت کردم و پرونده به امور مالی دادگستری تحویل دادیم مأمور امور مالی گفت تا یک تا دو ماه واریز میشه چون پرونده هیچ مشکلی نداشته راننده گواهینامه و بیمه داشته بود و بعد از یک هفته هم پرونده به اجرای حکم مختومه شد.
اما بعد از یک ماه یک پیام ازطرف صندوق تامین خسارت های بدنی اومد(پرونده شما با شماره ........... در صندوق تامین خسارت های بدنی ثبت گردید) و بعد پنج روز یک پیام حاوی(نامه شماره ...... در مورخ 13/09/1400)خطاب به(اسم دخترم)جهت رفع نقص پرونده شما صادر و پست شده است جهت تسریع،از مرجع قضایی مذکور پیگیری نمایید. صندوق حسارتهای بدنی.
الان من باید چکار کنم و آیا مشکلی در پرونده است مگر امور مالی نباید مبلغ دیه را واریز کند؟ این صندوق تامین در این پرونده چکار می کند؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی اسناد نیازمند بررسی دقیق می باشد