مشاوره حقوقی رایگان - تصادف عابر با موتورسوار و فرار موتور سوار

سلام وقت بخیر بنده 2روز پیش در خیابان مدنی داشتم رد میشدم که موتورسواری به من زد و فرار کرد پلاکش هم با ماسک مخدوش بود
با پلیس تماس گرفتم گفتند کار های بیمارستانتون تموم شد بیاید کلانتری برای شکایت من پیشونیم شکسته و 14تا بخیه خورده
موتورسوار رو هم که نمیتونند پیدا کنند خواستم ببینم آیا دولت دیه من رو پرداخت میکنه؟

پاسخ ها :

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
بله اگرقصور موتوسواراحراز گردد.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. پرداخت دیه از بیت المال مربوط ب موارد محدودی است. بسته به محل وقوع جرح و اسیب و شرایط موجود در پرونده متفاوت خواهد بود. علی ای حال شکایت خود را پیگیری و مجدانه خواهان رسیدگی باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از صندوق خسارت های بدنی دولت میتوانید دریافت کنید

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
بله شما شکایت خود را پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دیه خود را از صندوق بیمه مطالبه کنید