مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه از صندوق تامین خسارت

با سلام
شوهر سابق من در اثر تصادف با موتور فوت میکنه و طبق نظر کارشناس سه نفره راننده نیسان باهاش برخورد میکنه و متواری میشه و قابل شناسایی هم نیست و دادیاری هم تصمیم به برداشت از صندوق تامین خسارت بدنی میده ولی هنوز یه ماه تا جلسه رسیدگی دادگاه مونده، من حکم توقیف دیه بابت مهریه رو از اجرای احکام داخل پرونده گذاشتم ، آیا بابت توقیف دیه باید کار دیگه ای هم انجام بدم ؟؟؟ توروخدا مراحل توقیف دیه بابت مهریه در این جور پرونده ها چجوریه؟ لطفا کمکم کنید... ضمنا فرزند مشترک داریم و حضانتش با من هست و الان 14 سالشه، همچنین پدر شوهر سابقم طرح شکایت کرده بابت دیه و توی کارهای قضایی و حقوقی تخصص داره آیا میتونه کاری کنه که من نتوانم دیه رو توقیف کنم؟؟؟ کمکم کنید لطفا
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

همان نامه توقیفی که دریافت نموده اید و در پرونده تصادف ارائه داده اید کفایت میکند و صرفاً باید پیگیر قضیه باشید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نامه توقیفی که در پرونده تصادف ارائه دادید کفایت میکند و پیگیر قضیه باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریه جز دیون ممتاز است و باید اول مهریه شما پرداخت گرددد همان نامه توقیف روی پرونده کافی است فقط پیگیری هم بنمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مهریه شما بر اساس تقاضای شما بابت توقیف مبلغ دیه مطالبه شده. حتما پیگیری نمایید تا اجرا شود. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از بابت مهریه ،
تمام دیه به شما تعلق خواهد گرفت فقط پیگیر دعوای مهریه باشید و

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام حکم توقیف دیه که داخل پرونده گذاشتید کفایت میکنه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نامه توقیفی که در پرونده تصادف ارائه دادید کفایت میکند و

یک وکیل

سلام بهترین راه از طریق دادگاه میباشد و معمولا میپذیرند

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام حوقو ممتاز از جمله مهرهی ابتدائا از ماترک مرحوم باایستی پرداخت گردد چنانچه توقیف نموده اید تا زمان حکم قطعی مهریه واجرای حکم ابتدائا بایستی مهریه شما پرداخت گردد