مشاوره حقوقی رایگان - انسداد حساب بانکی

اجرای احکام کیفری توسط بانک مزکزی تمام حسابهای متهم متواری و کفیل اورا بسته است. آیا آنها میتوانند دوباره درهمان بانکها ی قبلی یا بانک متفرقه حساب بازکنند یا ممنوع الافتتاح حساب هم هستند تا مختوم شدن پرونده؟ کفیل کارمند است ومتهم رانتوانست معرفی کند به دادسرا.و اقساط وبدهی داردبه اداره اش وامید به توقیف فیش حقوقی نیست واداره اش هم نامه کمبودحقوقش را به اداره زده و دادسرا،حسابش رابست. تکلیف هردو چیست

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .خیر امکان افتتاح حساب نیست.کفیل باید متهم را معرفی نماید وبعد رفع توقیفی بخواهد وگرنه به نفع دولت پرداشت می شود وجه الکفاله.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان ندارد فقط باید متهم خودش را معرفی نماید یا