مشاوره حقوقی رایگان - كيفري

سلام
بنده و همكارم در دفتر بيمه مشغول به كار بوديم ، كار دفتر بيمه تكميلي، مدارك پزشكي، ارسال اسناد پزشكي بيماران و دريافت پول بوده
من و همكارم با اطلاع و اگاهي مدير دفتر تعدادي بيمه براي خودمان فرستاديم و هزينه را دريافت كردیم. چون ما هم بيمه تكميلي داشتيم
با توجه به اينكه فاكتورهاي موجود اصل بود فقط متعلق به ما نبوده
بعد از مدتي شعبه مركزي موضوع رو فهميد
و نمايندگي مارو ٤٠ ميليون جريمه كرد
الان نمايندگي از ما به عنوان جعل و كلاهبرداري و دزدي و خيانت در امانت شكايت كرده.
ايا با ثابت شدن اطلاع داشتن مديريت دفتر از انجام اين كار ما كمكي به ما ميشه؟ و اينكه ما اطلاع نداشتيم كه جرم جعل محسوب ميشه.
ايا لازم است از نماينده به عنوان سواستفاده شكايت كنيم!؟
و اينكه به اين ٤ جرم از ما شكايت كردن
دزدي خيانت در امانت
جعل و كلاهبرداري
ايا قاضي محكوميت زندان در نظر ميگيرد؟
لطفا راهنمايي كنيد

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، از پس دفاع از اتهامات وارده بر خود بر نمی آئید چونکه در علم حقوق و حرفه وکالت تخصصی ندارید . توصیه می شود در حوزه قضایی خود ، امر دفاع را به یکی از وکلای متعهد و متخصص واگذار نمائید تا دفاع از شما بر اساس قانون صورت گیرد .

اكبر زارع

جناب آقای اكبر زارع:

بهتر شما وکیل بکیرد

پرسشگر :

ممنون ولي من راهنمايي خواستم از شما

پرسشگر :

هزينه هاي وكيل بالاست متاسفانه.و من نميتونم از عهدش بر بيام

یک وکیل

سلام" در پاسخ به سؤال دوم شما اعلام می شود ؛ قیمت هر خدمت قانونی و مشروعی به سطح و ارزش علمی و فنی و جایگاه و منزلت اجتماعی آن وابسته است که مهمترین این نوع خدمات در جوامع ، شغل پزشکی و وکالت است . حق الوکاله وکیل در جامعه ما در مقایسه با جوامع پیشرفته و در حال توسعه نه تنها بالا نیست بلکه پایین هم هست . در حقوق ایالات متحده ، درآمد یک وکیل دادگستری و مشاور حقوقی از این حرفه ، از حقوق رئیس جمهور ایالات متحده بالاتر است ! بطور نسبی حق الوکاله وکلا در ایران در یک پرونده کیفری معمولی با حقوق و مزایا یک ماهه یک کارشناس در ادارات برابری می کند ! و به نظر شما این مبلغ زیادی است در برابر زحمات قبولی در کنکور و تحصیل و علم آموزی در رشته طراز اول حقوق و قبولی در آزمون کتبی و شفاهی وکالت و طی دوره كارآموزي و کسب مهارت و تجربه در حرفه وکالت و تحمل سختیها و مصائب این حرفه و خطرات پیش روی آن ! و همچنین تحمل فشار هزینه های بالا اجاره یا خرید دفتر و هزینه های دفتری اعم از امکانات و لوازم دفتری و استخدام منشی و هزینه های مصرفی دفتری و پرداخت حق بیمه و مالیات و تمامی مخارجی که بابت اشتغال به یک شغل خصوصی پر هزینه تعلق می گیرد . با این توضیحات و افزایش آگاهی تان ، قضاوت منصفانه را به خود شما واگذار می نمائیم . البته به این امر هم واقف هستیم که سطح عمومی دستمزد و درآمدها در کشور پایین است و این هم چاره خود را طلب می نماید ولی این علت نبایستی باعث شود در حوزه وکالت ، وکلا تاوان آنرا پرداخت نمایند ! در آخر توصیه می شود چونکه در فرض سؤال ، اتهام شما سنگین است حتماً وکیل اختیار کنید تا به اتهام شما بر مبنای قانون رسیدگی شده و خدای ناکرده ضرر بیشتر ننمائید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

جواب سوال اول خیر در بزه ارتکابی از جانب شما تاثیری ندارد
جواب سوال دوم علم و آگاهی از غیر قانونی بودن عمل ارتکابی جرم است حال اگر شما عنوان آن را ندانید که صادقانه عرض کنم کمی دور از ذهن نگارنده است
ج سوال 3: شکایت از مسئول موضوعی جداگانه و مرتبط با این موضوع نیست
ج سوال 4 اگر مشمول تعدد جرایم شوید قاضی حسب مورد مهم ترین و سنگین ترین جرم را بر می گزیند و در هر حال عدم اطلاع شما از عمل ارتکابی می تواند از تخفیف مجازات استفاده نماید.
ضمنن حتما از تخصص و توان وکلای محترم در ااین خصوص بهره مند شوید چراکه موضع بسیار مهم است.
در صورت نیاز به تقدیم لایحه و یا مشاوره بیشتر می توانید با بنده و یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل نمایید