مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

سلام چند شب پیش ب برادر 21 سالشه 3 نفر تجاوز کردن والان میگن نمیخوایم بریم دادگاه بیاین رضایت بدین برای خسارت گرفت چقدر باید بگیریم که رضایت بدیم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حکم متجاوزین اعدام است برادرتان حتما به پزشک قانونی مراجعه کنند تا آثار جرم از بین نرود .
سپس با هر مبلغی که خواستید توافق کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت کنید ولی در صورت تمایل به رضایت توافق کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است از طریق مراجع قانونی اقدام به شکایت نمایید چون ممکن است با گرفتن خسارت ، در آینده دچار مشکل بشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید