مشاوره حقوقی رایگان - تغییر تناژ

سلام من زامیاد صفر خریدم ظرفیت تناژ زده 3800قبلنم نیسان داشتم الان پلیس میگه برو تغییر کاربری بده تناژو بیارن پایین به گواهینامه بخوره میتونید راهنماییم کنید تو این مورد باید چکار کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا گواهینامه شما مناسب برای رانندگی با این خودرو نیست و باید
اگر شرایط را داشته باشید گواهینامه خود را تغییر بدهید یا به راهنمایی و رانندگی مراجعه و کاربری ماشین را تغییر بدهید