مشاوره حقوقی رایگان - تناژ زامیاد

با سلام و خسته نباشید از حضور گرم تون
من میخواستم بدون مرز مورد ماشین وانت زامیاد نیسان من ماشین مدل 86
تناژ 3800 هست
تناژ ماشین با گواهینامه من که پایه 3 متعاقبا نمیکنه و من نمی تونم با این ماشین راندکی کنم چون پایه دو میخواد
آیا میشود تناژ این ماشین آرود پایین به حد 3450 برسد تا من میتوانم با آن من کار کنم لطفاً سوال من من بی پاسخ نگذارید
دستتون درد نکنه ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بنظر خیر ، از طریق اداره راهور موضوع را پیگیری نمائید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در خصوص کم کردن دو ناژه وانت زامیاد به اطلاع شما میرساند که مطابق آیین نامه راهنمایی و رانندگی هرگونه تغییر کاربری در ارقام اساسی خودرو می بایست از طرف پلیس راهور و شواهد شماره گذاری انجام شود لذا برای کم کردن تناژ وانت به پلیس راهنمایی و رانندگی مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره راهور موضوع را پیگیری نمائید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

به پلیس راهور مراجعه نمایید.با توجه روال اداری و غیر معمول بودن این کار،تعویض خودرو یا گرفتن گواهینامه پایه 2 رو پیشنهاد میکنم.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق اداره راهور موضوع را پیگیری نمائید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق اداره راهور موضوع را پیگیری نمائید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير نيازمند گواهينامه پايه دوم است
به طور كلي بهتر است افرادي كه با خودرو هاي باري تردد مي نمايند
حتي از گواهينامه پايه يكم به لحاظ فني و علمي و عملي و كسب مهارت رانندگي بهره ببرند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. پشت گواهی نامه رانندگی خود را ملاحظه فرمایید . به طور دقیق بیان شده است. در ضمن هرگونه دستکاری در اتومبیل می بایست با مجوز اداره راهنمایی ورانندگی محل باشد . در غیر این صورت تخلف است .