مشاوره حقوقی رایگان - استرداد موتورمو و خسارت میتونم بگیرم؟

با سلام سال 92 موتوری را با تمام مدارک که به نام خودم بود برای فروش گذاشتم درمغازه ای و اون شخص از اونجا رفته و من نتونستم پیداش کنم و قید موتورو زدم الان بعد از 9 سال شخصی با قولنامه جعلی که درست کردن و یه امضا الکی زدن بدون اثرانگشت و داخل قولنامه نوشتن پول نقدا به مالک داده شده است و دادخواست الزام به سند رسمی داده میخام بدونم باید چه کاری انجام بدم و ایا من میتونم استرداد موتورمو بخوام و یا پولشو بگیرم و خسارتمو؟؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مبایعه نامه به نام شماست استرداد موتور را می توانید بخواهید استرداد پول کمی با مشکل مواجه است

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در صورت داشتن مبایعه نامه استرداد موتور را بخواهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت داشتن مبایعه نامه استرداد موتور را بخواهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت داشتن مبایعه نامه استرداد موتور را بخواهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت داشتن مبایعه نامه استرداد موتور را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ادعای جعل نمایید تا کارشناس خط و امضا جعلی بودن را مشخص خواهد کرد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت داشتن مبایعنامه استرداد را بخواهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ادعای جعل نمایید تا اصالت یا عدم اصالت قولنامه احراز گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص جعل و استفاده از سند مجعول اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با ادعای جعل و استفاده از سند مجعول میتوانید موتور را استرداد کنید