مشاوره حقوقی رایگان - جعل اسناد رسمی

پدرم وکالتنامه ای به مادرم دادند که زمین و خانه به نام خود یا دیگران بکنند که خانه رادبه نام دو تا پسر و یک‌دخترش کردند و زمین مشاع بود درخواست سند به نام خودش کردند برای زنین مبایع نامه دستی هم گرفتند .
یکسال بعد پدرم فوت میکنند ، الان خواهرم شکایت کرده که مبایع نامه و اسناد جعلیه و امضای پدرم نیست
کارشناس اول روی مبایعه نامه نظر داد که امضا درسته اما تاخر داره دوباره اعتراض کردند کارشناس سه نفره مراجعه کردن محضر و گفتن محضر امضا خودش نیست و جعله اما مبایعنامه انضا خودشه و تقدم داره ،
این در حالی که من اونجا بودم واقعا امضا خود پدرم بود و فکر میکنم روی کارشناس نفوذ داشتند و پول دادند و.... در حدی که خواهرم همراه این سه نفر به محضر رفته بودند ،
سوالم اینه میتونیم از کارشناس 3 نفره شکایت کنیم؟ آیا به سود ماست؟
و اینکه ملک شهرستانه شکایت و دادگاه هم شهرستانه اما محضر تهران رفته بودیم ، میتونیم برای کارشناس 5 نفره درخواست از تهران بدیم که کارشناس از تهران باشه ؟ که نفوذ روش نداشته باشن
و باید قاضی حتما مجاب بشه که درخواست 5 نفره بده ؟

اگر به فرض مادرم محکوم به جعل بشه آیا زندان داره یا صرفا میشه نقدی جریمه رو پرداخت کرد ؟ تشکر از شما

پاسخ ها :

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام شما باید از قاضی درخواست نیابت کنید تا اداره تشخیص هویت شهرستان محل وقوع جرم جایی که سند هست اقدامات قانونی را به عمل بیاورد یا ارجاع به کارشناسی پنج نفره بدهد در هرحال در صورت اثبات جرم بله حبس خواهند داشت

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

از قاضی درخواست نیابت کنید و در صورت اثبات جرم بله حبس خواهند داشت