مشاوره حقوقی رایگان - حمله با چاقو

سلام دیروز یه اقایی با چاقو بخاطر بدهی به من حمله کردند و دستم دچار پارگی شد و دونفر اقا که تو ماشین اونوره خیابان بودند شاهد بودند میخواستم بدونم ایشان با وجوده شاهد و پزشک قانونی میتونن بگن من نزدم؟؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی شما هم میتوانید شهود خود را به دادگاه معرفی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید