مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

باسلام بنده در حال رانندگی بودم که یه نفر جلوی ماشین من نگه داشت و بهم فحش داد و با چاقو بهم حمله کرد ونامه پزشک قانونی دارم ماشین من رو هم با چاقو کاپوتشو سوراخ کرد و سپرشو شکست. دوتا شاهد دارم و اینکه این آقا اومد کلانتری به جرمش که چاقو و حمله کرده به ما اعتراف کرد و از من طلب بخشش کرد آیا با این که اعتراف کرده بازم شاهد باید ببرم دادگاه و حکم این آقا چه میشه.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید با ارائه دلایل و معرفی شهود ، دعوا را اثبات نمایید و با تنظیم لایحه دفاعیه اعلام نمایید که ایشان مرتکب جرم قدرت نمایی با سلاح سرد شده است و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اعتراف و اقرار وی صورتجلسه شده باشد می‌توانید بر اساس همان حکم قطعی به نفع خودتان را بگیرید

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

اگه اعترافات ایشان صورت جلسه شده باشه و ان را امضا کرده باشن نه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
دادگاه طبق اقرار متهم اظهارنظر خواهد کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شاهد ببرید بهتره ، برای ضرب و جرح دیه باید بپردازد برای تخریب ماشین و چاقو کشی علاوه بر خسارت 6 ماه زندان، البته برای خسارت باید دادخوست بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
آره میتوانید موفق شوید، بهتر است شاهد هم ببرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میزان آنرا دادگاه معین میکند و بهتر است شهود هم معرفی کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اقرار کفایت میکند اما در صورتی که دادگاه شاهدی بخواهد باید ببرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقرار شاه دلایل است . با وجود اقرار ، نوبت به ادله دیگر نخواهد رسید . این در صورتی است که اقرار متهم ، صورت جلسه شده باشد و به امضای وی رسیده باشد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم بلهددر هر صورت اگر می‌خواهید پرونده پیگیری شود شاهد را در روز جلسه بیرون جلسه حاضر نگه دارید و با اجازه بازپرس یا دادیار بگید بیاد داخل و شهادت بده

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اقرار هم از ادله اثبات دعویست.اما شاهد داشته باشید بهتر است همچنین درخواست بازبینی دوربین

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر عینا به تمام جرایمی که علیه ایشان شکایت کرده اید اعتراف و اقرار ای کرده است که در صورتجلسه کلانتری نیز قید و امضا شده است نیاز به دلیل دیگری نیست میتوانید به جرم تخریب عمدی اموال تهدید ضرب و جرح و فحاشی نیز از ایشان شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام دیگر نیازی نیست چون ایشان اقرار کرده است می توانید شکایت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله شاهد ببرید اگر نامه پزشکی قانونی دارید باید دیه پرداخت کنند و خسارت ماشین رو هم پرداخت کنند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام، این اتفاقی که شما توضیح دادید، جدی است و شما بهتر است از این موضوع به دو روش دفاعی و دادرسی پیگیری کنید.

راه‌های دفاعی:
1. در صورتی که احتمال وقوع خطر جدی برای شما وجود دارد، با پلیس تماس بگیرید و از آنها درخواست کمک کنید.
2. اگر این اتفاق در محل عمومی رخ داده است، می‌توانید به کمک شاهدان و مردم اطراف دفاع کنید.

راه‌های دادرسی:
1. در صورتی که این شخص با چاقو به شما حمله کرده است، می‌توانید به پلیس رفته و شکایت خود را از او مطرح کنید.
2. با توجه به اعتراف این شخص و شاهدان موجود، می‌توانید در دادگاه ادعای خود را مطرح کنید و درخواست مجازات و جبران خسارت و تحمل هزینه‌های خود را از این شخص داشته باشید.