مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

با سلام
همسایه طبقۀ بالایی با ایجاد صداهای متعارف و عمدی تولید مزاحمت می کند.
چندین بار از طریق مدیر ساختمان پیام دادم. به مدیر ساختمان گفت که بدتر از این هم می کنم . ایشان (یعنی بنده) در این ساختمان مستأجر هستند و ما صاحب واحد خودمان هستیم و اگر ناراحتند از اینجا بروند.
به دنبال اعتراضات من، آزارها را به شکل عمدی در ساعات استراحت بعد از ظهر و نیمه شب افزایش داده است.
مدیر ساختمان با این شخص رفاقت و روابط شخصی دارد و آنچنان که لازم است اقدامی نمی کند.
آیا می توانم شکایت کنم؟
این پرسش را قبلاً ارسال کردم اما کارشناسان جواب داده اند که با تأمین دلیل شکایت کنید. تأمین دلیل یعنی چه؟ همسایۀ دیگری که بخواهد در این باره کمک کند سراغ ندارم. چه کار باید بکنم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اظهارنامه دهید اگر افاقه نکرد شکایت رفع مزاحمت مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان مزاحمت می توانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید