مشاوره حقوقی رایگان - سر و صدا در بالکن پشتی همسایه

سلام وقت بخیر
همسایه پشتی ما بالکنی دارد که پشت خانه خودش نیر هست و سر و صدای زیادی دارن و ما تو اتاقای پشتی استراحت میکنیم و واقعا اذیت میشیم.جالب اینجاست که وقت های استراحت هم سر و صدا میکنن.باید چکنیم میشه شکایت کرد؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر سر و صدا بصورت نامتعارف وجود داشته باشد بله این امکان وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید اگر نتیجه ای نداشت می توانید طرح دعوی کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با تامین دلیل و شهادت شهود به عنوان مزاحمت شکایت خود را ثبت کنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام با عنوان مزاحمت امکان طرح دعوی وجود دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتدا دوستانه حل و فصل کنید
اگرنشداول دادخواست تامین دلیل دهیددرآن به کیفیت ودفعات وایجادکننده مزاحمت اشاره سپس دادخواست ویاشکواییه تنظیم کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام میتوانید زمانی که سر و صدامیکنند به پبیس زنگ بزنید و بیاید و صورتجلسه کند و بعد دعوای مزاحمت مطرح کنید