مشاوره حقوقی رایگان - بردن از منزل بدون اطلاع خواهرانم ودخترم با کتکو بیهوش کردن به کمپ بی مجوز

با ارز سلام بنده 46 ساله شبی برادرام که درب را همسایه ها باز کرده بودند برادرم با چند نفر دیگه وارد اپارتمان شدن وبنده را کتک زدن تا بیهوش شدم وهمسرش به افراد کمپ میگف شوهرم را ببرید مرا زخمی با کتک بردن ومدت ده روز خواهرانم ودختر جوابی از برادرم نمیشنیدم حتی به دوستام خبر نمیداد به بازپرسی رفتن و حکم ناپدید شدن مرا گرفتن به بیمارستان ها زندان سردخانه ..........همه جا به تمام کمپا از جمله که من اونجا بودم اخر از آگاهی وصد ده وماموران بقیه ارگانها کمپ پلمپ شد چون مجوز نداشت از قضای بد و کتک ونگفتن به خانواده آبرویم پیش همسایه ها رفت با تست ماموران من منفی بود ازمایشم تمام وسایل خانه ام زانتیا وپول نقد از منزلم به سرقت رفت چه کنم کمکم کنید

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

بابت ضرب وشتم وتوهین وسرقت اعلام شکایت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تحت عنوان ضرب و شتم و توهین و سرقت شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان ضرب و شتم و توهین و سرقت شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تحت عنوان ضرب و شتم و توهین و سرقت شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تحت عنوان ضرب و شتم و توهین و سرقت شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تحت عنوان ضرب و شتم و توهین و سرقت شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تحت عنوان ضرب و شتم و توهین و سرقت شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ نیاز به بررسی جزئیات موضوع است