مشاوره حقوقی رایگان - بردن به کمپ فوق اجباری به زور کمپی که اصلا مجوز ندارد

سلام بنده اعتیاد داشتم در تاریخ 22/3/4002در منزل خوابیده بودم که چهار نفر ریختن داخل منزل و بنده را چسب پیچ کردن و به زور به کمپ بردن که فیلم بردن شون و وارد شدن به منزلم رو دارم و بردن یه کمپ فوق فوق اجباری که معتادان رو شکنجه روحی و روانی میکنند غذا خیلی خیلی کم و تکراری میدن بطوری که زخم معده گرفتم و به خانواده ابزار میزنند که خوب نشده تا سو استفاده مالی کنند سیگار روزی یک یا دو نخ میدن تنبه های بدنی با کایل و شیلنگ میکنند و از بدترین و رکیکترین الفاظ استفاده میکنند و به هیچ عنوان حق حرف زدن نداری هوا خوری ممنوعه و در ضمن مجوز ندارند با پارتی اونجا رو میچرخونه ازبچه دوازده ساله تا هشتاد ساله اونجاست بیچاره ها زیر شکنجه هستن نفر هست یک سال و نیم اونجا محبوسه شپش از سر کول آدم بالا میاره بهداشت زیر صفر من از وقتی ترخیص شدم فقط یک پام توی درمانگاهها برای تعطیلی این کمپ باید چه اقداماتی رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید.