مشاوره حقوقی رایگان - کسب و کار اینترنتی

سلام خسته نباشید
من توی تلگرام به یه خانمی اعتمادکردم بهم گفت که به تایپ دستی گویندگی وادمین تلگرام پول میدم تو برای اینکه عضومابشی باید هزینه اشتراک بدی اماازش پرسیدم که اگرمنصرف شدم پس می‌دین یانه گفتن آره پس می‌دیدیم الان من کلی وقت و اینترنت هدردادم الان قبول نمی‌کنند که هزینه اشتراکی روکه براشون ریختم روپسم بدن

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...اگر از پیامها اسکرین شات دارید باستناد پرینت واریزی میتوانید طرح دعوی کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام...اگر از پیامها اسکرین شات دارید باستناد پرینت واریزی میتوانید طرح دعوی کنید.