مشاوره حقوقی رایگان - رتبه بندی شرکت

در قسمت کسب و کارسایت آگهی ... دنبال کار بودم که یه آگهی در خصوص استخدام مشاوران مهندسی دیدم که بعداز پیام مخاطب به صورت یکجا با استفاده از پیام کوتاه از من سوابق کاری تامین اجتماعی رو خواست که سایت تامین رو فرستاد و منم تمامی سوابقی که داشتن رو براش فرستادم.حالا میخوام بدونم باید چیکار کنم تا از مدارک سوءاستفاده نشه چون بعدش متوجه شدم که برای رتبه بندی شرکت هست

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بی احتیاطی نمودید چرا ک اطلاعات خویتی شما از طریق سایت تامین ثبت می باشد. از طریق پلیس فتا پیگیری فرمایید و در صورتی ک سو استفاده ای شده. از همین طریق شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کاری نمی توانید انجام دهید.
در صورت سوءاستفاده می توانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام کاری نمی توانید انجام دهید. در صورت سوءاستفاده می توانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر از مدرک شما برای رتبه بندی شرکت استفاده نمایند تمام مسئولیتها و بدهی های مالیاتی و بدهی به اشخاص حقیقی و حقوقی بر عهده شما خواهد بود و ...