مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص موتور سیکلت با سند سه برگ و قولنامه

با سلام،بنده یک موتور سال 95 قسطی خریدم و قسط را که پرداخت میکردم تو قولنامه تاریخش بود و بانگاه خط میکشید روش و بلاخره قسطها تمام شد، و سه برگ سند را به من داد و قول نامه را یک خط انداخت مبنی بر اینکه تمام قسطها پرداخت شده،،و من دیگه دنباله سند زدن به اسم خودم نبودم،چون یه مدت ماشین داشتم و مشکلات،،تو این مدت چند بار موتور را کلانتریها گرفتن و به پارکینگ بردن،و البته من هم با سند سه برگ و بیمه مو تور را راحت بیرون میاوردم،تا ایدفعه که متور را گرفتن،با اینکه سه ماه قبل هم با همون مدارک متور را بیرون اوردم از پارکینگ،ایندفعه کلانتری لج کرده و متور را نمیده،میگه روی قول نامه خط کشیده یعنی باطل شده حر چی میگم چون قسطش تمام شده خط کشیده میگه نه این باطل است برو کسی که سند اول به اسمش است را بیار،که خود شرکت ساخت متور باشه،من چطوری برم اونو بیارم،،با اینکه میدونم با همین مدارکی که دارم میشه و بارها متور را از پارکینگ بیرون اوردم،با همان سند سه برگ که بهش سند سفید هم میگن،،این کلانتری میگه نه فقط باید اون بیاد،و شخصی که متور را ازش گرفتیم،بره براش سند بزنه،،که اگه قرار به تعویض پلاک کارخانه باشه باید متور موجود باشه تا پلاک بدن،این میگه نه تو برو مدارکتو درست کن،،،برا سند هم که میرم میگه چی رو سند بزنیم متور را بیار،،البته که من این مشکل را حل میکنم،فقط خواستم بدونم میتونم بر علیه اون مامور کلانتری شکایت کنم،و البته از خود کلانتری،،ببخشید طولانی شد فقط اگه میشه همینجا راهنمایی کنید،من هزینه وکالت ندارم،قشر ضعیف جامعه هستم که خرج چند خانواده را با متور در میاورم،با سپاس

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مقام بالاتر موضوع را پیگیری کنید