مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل موتورسیکلت انژکتوری به کاربراتوری

با عرض سلام و خسته نباشید من میخوام یک عدد موتورسیکلت انژکتور 125 سی سی مدل 1400 بخرم بعدش میخام به کاربراتور تبدیل کنم خواستم بدونم اگر به کاربراتور تبدیل کنم اگر خدایی نکرده پلیس به هر دلیلی موتور رو ببره پارکینگ بعدش موقع ترخیص موتور از پارکینگ دچار مشکل نخواهم شد چون تغییر وضعیت دادم سیستم سوخت رسانی موتور رو به کاربراتور تبدیل کردم اونوقت موتور رو ترخیص میکنن ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت اطمینان از راهور استعلام کنید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام سوال حقوقی نیست از ارگان مربوطه سوال بپرسید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از راهور پیگیری نمایید