مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش ملک خیراتی یا اوقاف

سلام و خسته نباشید،بنده یک باب منزل کلنگی خریدم،سر بستن قولنامه با خبر شدم که خانه ورسه ای میباشد و معامله به طور کامل انجام نشد،از فروشنده خواستم که امضا تمام خواهر و برادرانش را زمینه قول نامه کند،که مخالفت کرد،و من بقیه ثمن را پرداخت نکردم،و رفت شکایت کرد،روز دادگاه من برادر طرف را با خودم بردم دادگاه میگفت ما سهم داریم از خانه،من اونو با خودم بردم که خیالم راحت باشه که قاضی نگه خانه ورثه ای نیست،چون یک دست نویس از پدرش داشت که پنج دنگ خانه را به ایشون فروخته بود،و یک دنگ به یکی دیگه از فرزنداش،خلاصه که شاهدی که ما بردیم بر خلاف چیزی که تصور میکردیم در نیومد و به نفع ایشون تمام شد،چون برادرش به خاطر احتیاط میترسید و خیلی جلو نمیامد،بعد مدتی بنده متوجه شدم که در قولنامه که نوشته بودیم قرار به این بوده که قول نامه اصلی زمین که به پدرش خیرات داده بودن زمین رو بیاره،ولی ایشون یک کاغذ قدیمی که تقریبا همون کار را انجام میداد را داده بود و ما متوجه نشدیم چون تا حالا معامله نکرده بودیم،پس اعتراض کردیم به همون،و چند نکته دیگه که انجام نشده بود،در کمال ناباوری مجدد ری با ایشون بود،نمیدونم قاضی هنوز تهده تقصیر برادر ایشون بود،و یا وکیلی که دادخواست برایه ما نوشته بود،ادله کافی نیاورده بود،به حر حال ما بقیه ثمن را پرداخت کردیم،ولی قول نامه اصلی خانه را نداریم،بعد از کلی پرسو جو گفتن،فلان دفتر نماینده اون بنده خدایی هست که زمین خیرات کرده،رفتیم که قول نامه را بگیریم،ایشون مجدد پول خانه را کاملا گفتن به من باید پرداخت کنید،تا قولنامه به شما بدم تا بتونید کارایه سند ملکتون را انجام بدین،حالا ما این وسط شدیم تعمه،اون که اذش خریدیم با ری دادگاه پول را از ما گرفت،و نماینده اون بنده خدا هم قول نامه نمیده میگه باید از من بخرید،،با اینکه از شهرداری پرسو جو کردم،و یک پرونده قدیمی گفتن موجوده که فقط کوپی قول نامه داخلش احتمالا است،،حالا سوال بنده از شما عزیزان که جمع شدین کار خیری انجام بدین راهنمایی کنید بنده چطوری سنده ملکم را بگیرم،قول نامه بانگاه دارم فقط،و یه کاغذ قدیمی مبنی بر اینکه پدر ایشون که من خانه را خریدم درخواست یک قطعه زمین کرده بوده،و تمام،،و از اکسر املاکها میپرسم میگن این همون کار قول نامه را تقریبا انجام میده،ولی برایه سند قول نامه لازمه،،و نماینده محترم ایشون از هیچ دادگاهای باکی ندارند،و میگه باید به من پول بدین،و حر چه زمان میگذره ارزش ملک بالا میره و ایشون هم مبلغ به روز میخوان،،خواهش میکنم راهی برام نشون بدین،من از شهرستان هستم،پیش تمام وکیلهایه شهرمون رفتم،متاسفانه همه از نمایده اون بنده خدا که زمین خیرات کرده پشتیبانی میکنن و میگن یه مبلغی بهش بده،،ولی اون مدعی هست که معامله با من باید انجام میگرفته،،لطفا راهی برام نشون بدین،من تا حالا بالغ بر ده ملیون پول وکیل و دادخواست دادم به هیچ نتیجه نرسیدم،همه میگن بفروش خودتو خلاص کن،،ولی اون خونه تمام دارایی من و خوانوادم هست،چون موقعیتش برایه سالهایه اینده خوب میشه،این شده اوضاعه من،،مجددن خواهش میکنم راهنمایی کنید،،دیگه اه در بساط ندارم،که خرج کنم برا وکیل،با سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پاسخ سوال شما طولانی میباشد و رای دادگاه باید مطالعه گردد و در اینجا امکان پاسخ نمی باشد تماس بگیرید