مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عالی کشور

تو قسمت روند کار پرونده زده نسبت به شکایت شما علیه آقای فلانی مبنی بر زنای غیر محصنه طی شماره رای مورد اعتراض ابرام شد ولی تو خلاصه پرونده
1-پرونده با علت طرح رسيدگي به فرجام خواهي نسبت به اتهام زناي غير محصنه در تاریخ 1400/07/26 ثبت گردید
2-پرونده مختومه شده
این به چه منظور است

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احکام قطعی قابل فرجامخواهی هستند

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام یعنی رای دادگاه کیفری رادر دیوان تایید کردند و در مهر ثبت فرجامخواهی شما شده بوده و بررسی کردندو اعتراضتون ردشد و پرونده مختومه و برگشته به دادگاه کیفری که داشتید و جلسه اول رسیدگی رفتید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام ظاهراً رای مورد اعتراض تایید شده است