مشاوره حقوقی رایگان - خیانت و روابط نامشروع

اگر مرد و زن متاهلی وارد یک رابطه غیر عرف شوند و همسر صیغه ای آن مرد باخبر شود. آیا بعد از اتمام صیغه (الان همسرش نیست) می‌تواند شاکی آن خانم یا همسر خود شود و در ضمن تعدادی پیامک و آدرس آن زن هم در دسترس دارد ؟
متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
با توجه به اینکه ذینفع نیست شکایت وی نتیجه ای نخواهد داشت.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون در حال حاضر ذینفع محسوب نمی شود خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما فقط میتوانید اعلام جرم کنید

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام .سوال را درست متوجه نشدم ! این خانمی که الان شاکیست خانم موقت این اقاست؟ اگر بله، فرقی بین همسر دائم و موقت نیست و بهرحال علیه شوهر میتوان شکایت رابطه نامشروع کرد اما اگر اون اقا و خانم ادعا کنند صیغه ایم ، شکایت شما رد میشود.زیرا مرد میتواند همزمان چندین همسر صیغه ای داشته باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر ذینفع نیستید فقط میتوانید اعلام جرم کنید