مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

سلام من20 سال تمام راننده اتوبوس شهری بودم کارگر رسمی هستم مدت پنج ساله در شهرداری مامور به خدمت دارم در قسمتهای مختلف کار میکنم جمعا با خدمت 27سال سابقه دارم سن من 48 سال است ایا با این مشخصات بازنشست میشوم

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
طبق بند الف تبصره 1 ماده 2 قانون‌بازنشستگی مصوب1368مستخدمین مرد باید لااقل 50 سال سن و حداقل 25 سال سابقه کار داشته باشند بااین وصف از شما بازنشستگی قبل از50 سالگی را نمیپذیرند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یاید سی سال شما تمام شودتا بتوانید برای بازنشستگی اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله به شرطی که شغل رانندگی کامیون ، جز مشاغل سخت و زیان آور محسوب بشود