مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام ، دختر مجرد سن بالا ، مدتیه پدر و مادرش و خواهر و برادراش به عناوین مختلف اذیتش میکنن ، چند روز پیش پدرش راه نداده بره خونه بهش گفته برو جای دیگه زندگی کن و بهش خرجی نمیده ، به چه عنوان میتونه شکایت کنه ؟ آیا میتونه اصلا به حق و حقوقش برسه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه را به طرفیت پدر اقامه نمایید
و پدر نمیتواند شما را به خانه راه ندهد و طبق قانون مکلف است که نفقه شما را بپردازد و