مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات خانوادگی

با سلام. دختر 21 ساله ای هستم که توسط رفتار های بد خانواده انگیزه تحصیل را از دست دادم.
بنده تا 16 سالگی نسبت به الان آزادی داشتم و هیچوقت کاری نکردم که از اعتماد خانوادم سو استفاده کنم، ولی بدلیل اینکه همسر برادر بنده به برادرم خیانت کرده و برادرم اون دخترو به قتل رسونده و به تازگی از زندان ازاد شده، معتقدند برادرم بزرگترین افتخار دنیارو کسب کرده و من برای اینکه شبیه همسر برادرم نشم اجازه ی هیچ کاری را دیگه ندارم ! اجازه ی اینکه از خانوادم تقاضای حتی 100 هزار تومن پول بکنم ندارم،اجازه ی دریافت یارانمو ندارم و اجازه ی کسب درامد و کار کردن هم ندارم،در کل اجازه ی پیشرفت ندارم، اجازه رفت و امد خانوادگی با هیچکدوم از اعضای خانوادم رو ندارم، اجازه بیرون رفتن با دوستامو ندارم، اجازه شرکت در تور های مجردی نیم روزه با دوستام رو ندارم،و جدیدا اجازه ی ارتباط با دوستم هم ندارم،مدام تهدید به کتک و زندانی شدن و حتی مرگ میشم،مثلا من اگه یه کلاسی شرکت کنم و خانوادم در جریانش باشن برای هر جلسه ی اون کلاس نه تنها باید اطلاع بدم بلکه باید اجازههه بگیرم و اگر گفتند نرو اجازه شرکت تو کلاسمو ندارم!خانواده ی من به شدت بیماری روانی دارند و اصلا درک و منطق ندارند و به مشاور و روان پزشک هیچ اعتقادی ندارند و به صحبت هیچکس گوش نمیدند،حتی به من اجازه ی مشاوره شدن نمیدن،من به عنوان دختر 21 ساله حق تصمیم گیری برای امور شخصیمو دارم؟ آیا از طریق قانون میتونم برای دریافت حقوقم ازشون شکایت کنم؟ چون حتی من تا بحال مشاوره رفتم و وقتی با خانوادم منطقی صحبت کردم که اینا حقوق من هستن به هیچ عنوان به حرف من گوش نمیدن و فقط فحاشی و توهین و تهدیداتشون شروع میشه.حتی به حرف هر کسی که منو درک میکنه و میخواد باهاشون صحبت کنه گوش نمیدن .ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا به کمکتان بیایند 133

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام دختر از 18سالگی رشید محسوب میشود ومیتواند کلیه امور مالی وغیرمالی خود را اداره کند بجز ازدواج پس درهیچ یه از موارد بالا نیازی به اجازه خانواده ندارید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ابتدا زنگ بزنید به 123 اورژانس اجتماعی تا مشاوران بهزیستی مراجعه کنند و به خانواده شما مشاوره بدهند، بعد اگر نشد شکایت کیفری ممانعت از حقوق ابتدایی شهروندی، عدم پرداخت نفقه، توهین و افترا از پدر ومادر و برادر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق مشاوره با 123اورژانس اجتماعی مشکلات خود را پیگیری کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما کبیر هستید لیکن باید وضعیت خانوادگی خود را هم درک کنید تا روزی که امکان استقلال برای سما فراهم شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام میتوانید با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری نمایید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

با سلام شما بالغ هستید و هیچ کس حتی خانواده شما نمی تواند برای شما محدودیت قرار دهد. راهکار قانونی برای این کارها وجود نداره