مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم مبایعه نامه

با سلام .. بنده با همسرم خانه ویلایی رو مبایعه نامه نوشتیم .. که در این مبایعه نامه شاهد وجود ندارد و مهر دادگاه هم ندارد .. و مبلغ ملک رو 500 هزار تومان تعریف کردیم که نقدا در هنگام قراردارد دادم .. در انتهای مبایعه نامه قطعی بودن آن را هم بیان کردیم ... مبایعه نامه رو هر دو امضا و اثر انگشت زدیم .. آیا این مبایعه نامه قانونی می باشد ...

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله این قراردادها بین طرفین معتبر است و قانونی میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه ثمن معامله ناچیز است به نظر می توان صوری بودن معامله را مطرح کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر چند ثمن معامله ناچیز می باشد ولیکن اراده و قصد طرفین ملاک خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هر چند ثمن معامله ناچیز می باشد ولیکن اراده و قصد طرفین ملاک خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مبایعه نامه به صورت صحیح منعقد نشده است و به راحتی میتوان ابطال قرارداد را اثبات کرد و