مشاوره حقوقی رایگان - صیغه

من با یه پسر در ارتباط هستم و قصدمون ازدواجه آیا میشه بدون اینکه خانواده ها بفهمن صیغه محرمیت بخونیم که وقتی پیشه هم هستیم گناه نکرده باشیم؟!
اگه صیغه کنیم موقهع ازدواج میفهمن؟!

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

سوال شما مبهم است بهتر است تماس تلفنی بگیرید تا راهنمایی کنم

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قصدتان ازدواج توصیه می‌شود با هماهنگی خانواده ها نسبت به انجام خواستکاری و صیغه محرمیت اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،صیغه محرمیت همان ازدواج موقت است و برای دختر باکره اذن پدر لازم است.ضمن اینکه صیغه شدن صرف دوست بودن خلاف احتیاط است و ممکن است مشکلات زیادی برای شما بوجود آورد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر قصدتان ازدواج توصیه می‌شود با هماهنگی خانواده ها نسبت به انجام خواستکاری و صیغه محرمیت اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام امکان آن هست ولی ریسک هم به همراه دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صیغه محرمیت همان ازدواج موقت است و برای دختر باکره اذن پدر لازم است.