مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید خانه و ندادن تحویل به موقع

من در تاریخ1398/8/12 یک آپارتمان پیش خرید کردم که موعد تحویل آن 18 ماه بعد از ثبت قراردادمون بود الان 19ماهه گذشته که بعلت مشکلات جواز و شهرداری تازه دارن گودبرداری و کارهای مقدماتیشو انجام می دن در قراردادمون درصورت عدم تحویل به موقع خسارت روزی 200000 تومان ذکر شده که سازنده ادعا می کند باید چکهایتان کاملا پاس شود تا خسارت بدم، درصورتی که هر چک باید بعد از انجام هرکاری پاس شود حالا ما باید چیکار کنیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده فعلا اقدامی انجام ندهید تا بنا ساخته بشه و واحدها مشخص که شد بعد دادخواست خسارت قراردادی مطرح کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد شما بررسی شود ولی با توجه به توضیحات شما اگر در زمان تعیین شده تحویل نشود میتوانید وجه التزام را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید قرارداد شما بررسی شود ولی با توجه به توضیحات شما اگر در زمان تعیین شده تحویل نشود میتوانید وجه التزام را مطالبه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک قرارداد خواهد بود و هیچ ارتباطی به چک‌ها نخواهد داشت و چکها باید در موعد مقرروصول شود و تحویل مورد معامله نیز مطابق قرارداد باید در موعد مقرر تحویل گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا برای ایشان اظهارنامه ارسال نمایید و باید طبق قرارداد عمل نمایید