مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل به موقع آپارتمان پیش خرید

عرض سلام وخسته نباشید
بنده مرداد 99 یک واحد آپارتمان پیش فروش خریدم قراربود اسفند 99 تحویل دهد ولی متاسفانه الان حدود 7 ماه گذشته و شاید تا 4 ماه دیگر هم تحویل ندهد ( حدودا یک سال )
البته من مستقیما از سازنده نخریدم سازنده به یک نفر فروخته و من از خریدار خریدم ولی سازنده هم زیر قولنامه را امضا کرده .
می خواستم ببینم اگر بخوام شاکی بشم باید از فروشنده شکایت کنم یا از سازنده اولیه ملک ؟
سازنده متعهد شده درصورت عمل نکردن به تعهدات روزی 70 هزار تومان خسارت به خریدار پرداخت کند و خریدار اولیه نیز همین تعهد را نسبت به من متعهد شده
می خواستم راهنمایی بفرمائید من باید از کدامیک شاکی باشم سازنده یا فروشنده ای که به من فروخته ؟
وآیا اگر شکایت کنم حرفم به جایی می رسد یا نه ؟
لطفا راهنمایی کنین . ممنون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما از فروشنده شکایت کنید.تعهدات مالی آن دو نفر بین خودشان است.بله...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید از فروشنده شکایت داشته باشید