مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب های بانکی بابت مالیات

سلام
اینجاب به یک شرکت واسط مدرک تحصیلی دادام جهت ثبت شرکت درآن زمان بیمه مورد نظر رو برای ثبت شرکت داشتم ولی درآن زمان بیمه من کفاف ثبت شرکت را نداشت ایشان من رو بعنوان مدیر عامل به مدت 1ماه معرفی کرده بعد اگهی تغیرات زده یه سئوال برای من پیش امده ایا برای یک ماه چطور تمام حسابهای من مسدود شده مبلغ مالیات 450 میلیون هست

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از مرجع مسدود کننده باید پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای یک ماه نیست احتمال شما عضو هیئت هستید.
از اداره ثبت شرکتها پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون تمام بدهی های مالیاتی و بدهی به اشخاص حقیقی و حقوقی بر عهده مدیر عامل می باشد شما باید به اداره ثبت شرکتها مراجعه نمایید و درخواست خروج از شرکت را مطرح نمایید و باید مصوبه هیات مدیره مبنی بر خروج شما از هیات مدیره و از سمت مدیر عاملی تنظیم و به امضا اکثریت اعضا برسد و این مصوبه را به اداره ثبت شرکت ها ارائه تا آگهی بشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام برای یک ماه نیست احتمال شما عضو هیئت هستید. از اداره ثبت شرکتها پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اداره دارایی موضوع را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

احتمالا شما هنوز از هیئت مدیره خارج نشده اید از طریق اداره ثبت شرکتها پیگیری نمایید چرا که بحث مالیاتی بر عهده اعضای شرکت می باشد