مشاوره حقوقی رایگان - نصب دکل مخابراتی در پشت بام

سلام و عرض ادب
میخواستم بدونم امکان نصب دکل مخابراتی در پشت بام مجتمع مسکونی بدون رضایت تمامی مالکین امکان پذیر میباشد یا خیر؟
ایا مدیر ساختمان میتواند با جمع کردن رضایت از تعدادی از مالکین اقدام به بستن قرارداد با اپراتور و نصب دکل مخابراتی بنماید؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید رضایت تک تک مالکین باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر مدیر چنین اجازه ای ندارد و تمام مالکین باید رضایت خود را اعلام کنند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر اپارتمان باشد باید رضایت همه مالکان وجود داشته باشد