مشاوره حقوقی رایگان - آیا باید شکایت های جداگانه کنم

دو نفر مادر و دختر درب مغازه ام جداگانه آمده اند و شروع به فحاشی و توهین کردن اول دخترش . بعد چند دقیقه دختر رفت و مادر اومد بیرون مغازه بودم بدون اجازه وارد مغازم شد و لباس های منو از تو قفسه ریخت کف مغازه . آیا باید بابت توهین و فحاشی و تخریب و کثیف کردن لباس هایم و آبرو ریزی در محل کسب ام شکایت های جداگانه کنم؟ یا همگی با هم تو شکایت

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک شما خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر میتوانید یک شکایت از هر دو نفر را اقامه نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از طریق دفتر خدمات قضایی باید بر علیه راننده موتور شکایت نمایید