مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص ماشین

با سلام
ماشین خریدم صاب سند را پیدا نمیکنم و برگ سبز و سند دست من نیست.
فقط با قولنامه چگونه ماشین توقیف شده را از پارکینگ ازاد کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

امکان آزادی با قولنامه وجود ندارد بایدوکالتنامه از مالک خودرو اخذ نمایید یا از طریق مراجع قضایی نسبت به اقدام به رفع موانع توقیف و درخواست فک پلاک را نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق مراجع قضایی نسبت به اقدام به رفع موانع توقیف و درخواست فک پلاک را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از طریق مراجع قضایی نسبت به اقدام به رفع موانع توقیف و درخواست فک پلاک را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

از طریق مراجع قضایی نسبت به اقدام به رفع موانع توقیف و درخواست فک پلاک را نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق مراجع قضایی نسبت به اقدام به رفع موانع توقیف و درخواست فک پلاک را نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق مراجع قضایی نسبت به رفع توقیف و فک پلاک اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان ندارد مگر با داشتن مدارک مالکیت
یا

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از طریق مراجع قضایی اقدام به رفع توقیف و فک پلاک کنید