مشاوره حقوقی رایگان - تابعیت و شناسنامه ایران برای افغانی

سلام کاربر عزیز من افغانی هستم نه پدرم ایرانی هست و نه مادرم و هرروشون وفات کردن میخواهم شناسنامه و تابعیت و اقامه ایران را بگیرم راه حل داره یا خیر؟
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اخذ تابعیت ایران امکان ندارد زیرا قانون ایران ، تابع ، خون است و نه خاک

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید متقاضی کسب تابعیت ایران، 5 سال به طور قانونی در ایران سکونت داشته باشد.