مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ملک توسط سازنده در قرارداد مشارکت

سلام زمینی در اختیار سازنده ای در سال 98 طی قرار داد مشارکت دادم تا در فروردین 1400 پنج واحد به من طی قراردادی فی مابین با مصالح مشخص تحویل بده و زمان تکمیل و تحویل من مبلغی به سازنده پرداخت کنم اما متاسفانه سازنده 5واحد خود را در مهر1400 تکمیل و به بهانه این که پول ساخت تمام واحد ها را ندارم این ها رو بفروشم تا بتونم واحدهای شما رو تکمیل کنم و مدت تاخیر و طبق قرارداد جریمه میدم واحدهای من و تکمیل نکرد. خلاصه الان واحد ها تقریبا تکمیل شده به سازنده میگم بیا صورت جلسه تنظیم کنیم و واحد ها رو تحویل بده و از پولی که قرار بهت بدم مبلغی بابت جریمه و عدم انجام کامل تعهدات کسر کنم تا تکمیل کامل مبلغ و بهت عودت بدم میگه جریمه نمیدم و پولم نباید کسر کنی من تعهد میدم کارارو بکنم شما بیا پول کامل به من بده تا کلید واحدهات و بدم واحد و تحویلت بدم. حالا سوال اینجاست من میتونم تامین دلیل طی نظر کارشناس بدم و بعدش واحدهای خودم و تصرف کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود موضوع نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز می توانید با بنده تماس بگیرید