مشاوره حقوقی رایگان - بازگرداندن انشعابات

زمین مسکونی موروثی در روستا دارم. پس از تقسیم و مشخص شدن حدود، دور زمین چهار دیواری کشیدم. در این زمین هم انشعاب برق و آب از قبل وجود داشت. اما یکی از ورثه که انشعابات به نامش بود اقدام به انتقال غیر قانونی انشعابات از ملک من به ملک خود کرده است.
- آیا انشعاباتی که در این زمین بود و به نام فرد دیگری است متعلق به من هست؟!
- امکان پس گرفتن این انشعابات و برگرداندن آن به ملک من هست؟!

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر از توابع این زمین بوده و متعلق به شماست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چون از توابع زمین است در اختیار شماست ولی در صورتیکه مالک بخواهد میتواند انصراف خود را اعلام کند و برای شما مشکل ساز شود