مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد تغییر نام

سلام اسم من جعفر هست به علت تولد سال قمری من در روز شهادت امام جعفر صادق پدر بزرگم این اسم را برای من انتخاب کردند ولی از همان بدو تولد مرا مسعود صدا زدند چون به مسعود شهرت دارم می خوام که اسممو به مسعود تغییر بدم . در حدود سه سال پیش به ثبت احوال مراجعه کردم ولی مسئول آنجا به طور شفاهاً گفتند که امکان نداره بخاطر این که اسم ائمه هست. الان میخواستم بدونم امکانن تغییر نام از راه های دیگه هم امکان داره ؟ چقدر زمان بر هست؟ و هزینه زیادی داره؟ لطفا به طور ساده و کامل توضیح بفرمایید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تغییر نام از اسم مذهبی به غیر مذهبی بسیار سخت است و بهتر است از طریق دادگاه عمومی اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تغییر نام از اسم مذهبی به غیر مذهبی بسیار سخت است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا طریق اداره ثبت احوال و نهایتاً دادگاه پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

ابتدا طریق اداره ثبت احوال و نهایتاً دادگاه پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه اقدام کنید نتیجه قابل پیش بینی نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریث ثبت احوال و اگر موافقت نشد دادگاه اقدام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تغییر نام از اسم مذهبی به غریبه سختی امکان دارد