مشاوره حقوقی رایگان - طرح شهرداری

با سلام. سال 97 شهرداری طرح جامع شهری تصویب کرده ک یک خیابان 30 متری از کنار منزل گذرانده که ک باعث میشه 300 متر از حیاط و چند باب مغازه ک پایان کار نیز ندارند داخل طرح باشند.حال اگر زمین سند نداشته باشد (البته میتوان اثبات مالکیت کرد) و مغازه هم پایان کار نداشته باشه شهراری میتونه بدون خرید زمین تعریض انجام بده؟ و آیا اگر بخوام سند بگیرم مشکلی خواهم داشت؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید نسبت به اثبات مالکیت اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید نسبت به اثبات مالکیت اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اثبات مالکیت را اقامه نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات مالکیت می توانید احقاق حق نمایید