مشاوره حقوقی رایگان - نیازمند مشاوره حضوری در زمینه اعتراض به رای کمیسیون مصادیق ماده 39 تامین اجتماعی در شهر اصفهان

خلاصه شرح موضوع. در کمیسیون مصادیق ماده 39 تامین اجتماعی به بهانه غیرمتعارف بودن حقوق در دوسال آخر ماقبل بازنشستگی پس از هفت ماه معطلی به بهانه های مختلف باوجود ارائه مدارک معتبر مبنی بر صحت پرداختها. مبلغی از مستمری اینجانب کسر شده است. و تا بیست روز آینده فرصت اعتراض دارم . اکنون اگر اعتراض کنم یقینآ مجددآ مدت مدیدی سرگردان خواهم ماند. الآن دراین شرایط بهترین گزینه و اقدام چیست ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق تامین اجتماعی پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از طریق تامین اجتماعی پیگیری نمایید و