مشاوره حقوقی رایگان - دودکش آبراه و پنجره وشیب سقف همسایه در ملک اینجانب

یکسال پیش همسایه ما بدون اجازه بنده بطرف ملک اینجانب دودکش ولوله فاضلاب گذاشته وپنجره گذاشته و همچنین شیب ساختمانش هم بطرف ملک من هست البته با ناودان مخصوص ولوله آب را از بالای سقف جمع آوری وبه بطرف حیاط خودش هدایت میکند اگرشکایت کنم درکدام موارد به نتیجه میرسم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بهتر راهنمایی شوید پیشنهاد می شود تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر عاملی که موجب مزاحمت بسود قابل پیگیری است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر با فعل ایشان ایجاد مزاحمت و خسارت یا به حریم شما وارد شده باشد می توانید طرح شکایت نمایید