مشاوره حقوقی رایگان - خلاف در ارتفاع ساختمان همسایه روبرو

سلام ، همسایه روبرو در حال ساختن یک طبقه خلاف می باشد ، با شکایت ما شهرداری ساختمان را پلمپ کرد ، در کمیسیون بدوی تخریب و در کمیسیون تجدید نظر با پرداخت خلاف شروع به ساخت طبقه پنجم خلاف را نموده است ، آیا به عنوان همسایه روبرو می توانم به دیوان شکایت کنم و رای تخریب طبقه پنجم را بگیرم ؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خیر نمی‌تونین چنین کاری بکنین ولیکن شکایت تحت عنوان مزاحمت و ورود خسارات معنوی میتونین دادخواست بدین در دادگاه عمومی نه دیوان عدالت

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود شما می توانید نسبت به رای به دیوان عرض حال خود را تقدیم کنید چنانچه دیوان مدارک را کافی ببیند حتما اقدام خواهد کرد