مشاوره حقوقی رایگان - تعین تکلیف اثاثیه منزل

سلام وقت بخیر
ما بعد از 17 سال زندگی مشترک تصمیم گرفتیم جدا بشیم. در طول این سال کلیه اثاث منزل که جزو جهیزیه همسرم بوده فرسوده شده و همگی از طرف بنده تعویض شده و نو گردیده حالا بعد از جدایی تکلیف اثاثیه چی میشود؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی فرمائید که کدوم یک از طرفین ببرند و به چه صورت؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط وسایلی که خانم خریداری کرده است در صورت موجود بودن می تواند ببرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فقط وسایلی که خانم خریداری کرده است در صورت موجود بودن می تواند ببرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر اثاثیه را شما خریداری نمودید به استناد فاکتور متعلق به شما می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فقط وسایلی که خانم خریداری کرده است در صورت موجود بودن می تواند ببرد