مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ماشین

با سلام . خسته نباشد. بنده یه پارکینگ دارم که متعلق به صاحبخانه قبلی ماست و ایران نیستند و با اجازه از خودشون من اونجا پارک میکنم. پارکینگ بغلی که دائما مزاحمت ایجاد میکنه و طوری پارک میکنه من از سمت شاگرد باید پیاده شم چند روز پی دیدم ماشن منو خط انداخته. منم از عصبانیت رفتم سمت ماشینش و خط انداختم اما طوری که واضح نبود. پارکینگ دوربین داره فکر نکنم دوربین گرفته باشه
الان رفته شکایت کرده که ماشینمو تخریب کردن ایا به جایی میرسن؟ منم میتونم برم ازش شکایت کنم الان باید چی کار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام تخریب از جمله خط انداختن روی بدنه خودرو جرم می باشد و در صورت ابراز دلایل و مستندات مرتکب به مجازات جرم تخریب محکوم خواهد شد لذا نتیجه شکایت های شما و انسان بستگی به مستندات پرونده دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر کدام شما ادعایی کند باید انرا اثبات کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هر کدام باید دلائلی برای اثبات خود ارائه دهد در صورت اثبات قابل مجازات و ملزم به جبران خسارت می باشد