مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

خواهر شوهرم مرتب بافحاشی و پرتاب سنگ ماراموردآزارو اذیت قرارمیدهدشکایت کردم وصدای ظبط شده و فیلم ازاو دارم. امروز ماشین پاسگاه ازطرف دادگاه ب خانه اومدبه محض رفت ماشین پاسگاه دوباره شروع ب فحاشی و پرتاب سنگ ب درب حیاط وداخل منزل کرد ماشین مادر حیاط بودو سنگ ب ماشین برخوردکردم پاسگاه زنگ زدم گفتم گفتن عکس ماشین وبگیربیاربزارروی پرونده. چندسال قبل هم درگیری شدوآنهاسرمن شکستن نامه پزشک قانونی هم روی پرونده وازاوشکایت کردم با التماس رضایت دادم . امروز فیلم از فحاشی اوهم گرفتم حکم قاضی برای اون چیه آیاشکایت من نتیجه ای دارد؟ ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قاضی با رویت مدارک ومستندات رای میدهد و رای او قابل پیش بینی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

در صورت اثبات جرم ، ایشان مجازات جزا نقدی خواهد داشت یا

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.اگر مدارک و ادله اثباتی وجود داشته باشد محکومیت متصور است

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام‌بله فیلم‌می تونه مستند شما باشه شهود هم ببرید .جریمه میشند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
حتماً شکایت کنید با دلایل و مدارکی که دارید حتماً محکوم می شود. همچنین از اطلاعات پرونده سابق که قبلاً رضایت داده اید حتماً یک نسخه تهیه و در این پرونده جدید ارائه کنید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

درصورت تمایل به راهنمایی و مشاوره بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله به استناد گزارش 110 و شهود و عکس و... پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حکم قاضی بسته به شرایط پرونده و نظر شخصی خاصی از ابعاد پرونده میتوانید حبس و یا جزای نقدی باشد

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

توصیه میکنم با تکرار فحاسی و ایجاد خسارت اقدام بطرح شکایت مجدد کنید تا چند پرونده باز و رسیدگی گردد . درخصوص فحاشی و توهین مجازات جزای نقدی تعیین می گردد در خصوص تخریب مجازات برحسب میزان تخربب متفاوت است و جبران خسارت هم موضوع حکم است و درارتباط با آزار و اذیت باید روشن بفرمایید اگرمنظور جرمی غیرتوهین باشد محازات مستقل دارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام فیلم استنادی چندان مورد توجه قضات قرار نمی گیرد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

باید روند شکایت راادامه دهید تابا نتیجه برسید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله شکایت کنید نتیجه دارد

نویده نظافت

سرکار خانم نویده نظافت :

سلام بله فیلم می‌تونه به عنوان مستند باشه اگر شهود دارید ببرید و ...

یک وکیل

سلام بله شکایت مطرح کنید شهود هم چنانچه دارید تقاضای استماع شهادت شهود کنید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام درصورت اثبات جزای نقدی محکوم می شود